Mitt konstigaste loppisfynd!

Jag har fyndat en del konstigt nog genom åren. Så jag kanske inte borde ha satt en så stark rubrik. Men då det kommer till kläder tror jag att detta kan vara ett av de konstigaste fynden.

Det är en tröja. Typ. I mäktig 80-tals-modell. Skapad av små bitar läder, som typ virkats ihop. Också kring nackhål och ärmar finns muddar. Den är ett konstverk! Mönstret som bildas är vackert, de lila nyanserna är ordentligt tantiga, och jag förstår inte vad detta ens är!

Jag har ingen aning om när man bäst använder ett sånt här plagg, men jag tänker småkyliga besök på kulturevenemang, eller varför inte med redigt mycket kläder under så kan den om höstarna vara översta lagret… Eller, då man sitter på motorcykel? 😀 Vi får se. Men för 3 euro skulle den bli min. Jag omfamnar min inre tant!

Den har ett märke inuti, Kerttu Maija. Men jag hittar inget på Internet om denna Kerttu Maija. Bra jobbat, säger jag bara, om hon lyssnar, nånstansifrån!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.