Glimtar av solsken och kortprosa i Kuriren

Igår var en tung dag. Jag skrattade och grät om vartannat och migränen höll på att ta livet av mig. Men så kan det bli då man sover dåligt en vecka i sträck. Jag var fullständigt slut som människa.

Men nu har jag sovit helt okej en natt och allt känns just aningen lättare. Redan pockar en huvudvärk på igen, men ska försöka mota olle i grind.

Ett par morgnar har jag sett skymten av sol. Jag har inte haft mycket glädje av den, då jag inte orkat eller hunnit ut, eller varit hemma och fått jobba i ljuset. Men den här veckan har varit ägnad åt andra saker, och förhoppningsvis börjar det reda upp sig snart så jag kan återgå till arbete och vardag.

Men jag kan ju ändå visa hur det såg ut här en morgon, några minuter då solen slickade mitt vardagsrum.

Och igår kom Kuriren ut – med min kortprosatext ”Fristaden”. Jag skulle gärna kalla det en novell, men jag inser att min stil kanske inte kan kallas det. Så vi kallar det kortprosa. Hoppas ni tycker om den!

Glad vändag på er, hoppas ni får vara friska och tillsammans med de ni älskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.