Glada nyheter på skrivfronten! Och recensenter sökes!

Ta i trä – men det ser bra ut på skrivfronten just nu! Två glada nyheter har jag i alla fall – och visserligen är det kanske bara jag som blir glad av dem, men jag delar med mig i alla fall 🙂

 

Diktsamlingen har nu ISBN-nummer, omslag och allt det där. Egentligen är det bara lite layout kvar och sen åker den i tryck! OJOJOJ, plötsligt händer det! Jag har inte releasedatum klart, men som det ser ut nu blir det i slutet av november – och fest kanske på Torgare i Kronoby, som jag älskar!

Om någon har en läsblogg eller liknande och vill recensera boken, eller har tips på kulturtidsskrifter som kan vara intresserade, får man ta kontakt på alexandra@soulmamaarts.com! Jag ger er en sneak peek av en del av omslaget här:

 

 

Och medan jag väntade på ISBN-nummer och sånt så har jag faktiskt skrivit en del på min första roman – och jag gick faktiskt förbi 25 000-ord-strecket i helgen! Det är en halv bok, om man tittar krasst på antalet ord (t.ex. NaNoWriMo-gränsen på 50 000 ord, även om jag siktar på åtminstone 60 000 ord). Men det får historien bestämma själv, känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.