Två väldigt olika tavlor är klara

 

”Nötkråkan” och ”(en inte så) Vanlig Eland” är klara. De är väldigt olika men båda gör mig glad!

 

 

”Nötkråkan” hör till mina barnsliga djur och skulle passa så fint i ett barnrum, eller nästan varsomhelst, med sin grafiska enkelhet. Den mäter 61x50cm och kostar 120€ (inkl. moms).

 

 

 

”(en inte så) Vanlig Eland”, älgantilopen som är väldigt kalasig, är liiite mer fotolik jämfört med mina barnsliga djur, men jag kunde ju inte hålla mig från att ge honom ballonger! Jag har också använt koppar- och silverfärg vilket ger honom en speciell skimmer. Tavlan mäter 55x41cm och kostar 160€ (inkl. moms). Ja, han är lite dyrare pga metallicfärgen och tiden som gått åt.

 

 

Jag målade flera timmar igår. Och jobbade på datorn däremellan. Så idag har jag migrän. Jag är så ledsen att det blir så. Nu då förkylningen äntligen släppt sitt hårdaste grepp och PMDS:en är relativt lugn så skulle jag ju vilja göra ALLT på en och samma gång. Men trots att jag bytte position ofta igår och stretchade så har jag migrän. Grundkonditionen i min nacke och mina axlar är värdelös. Jag är så spänd och dålig i skick. Fibromyalgin hjälper inte till direkt.

 

Jag har bokat syster Anna som massör i helgen och hoppas detta lättar lite. För jag har massor att göra. Böcker att skriva och ge ut. Liv att leva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.