Boken i tryck & mörka höstmorgnar

Sååå… igår skickade jag in diktsamlingen till tryck. Huh. Jag känner mig nervös men ändå lite lättad. Jag hade kunnat fila på orden hit och dit säkert i åratal, så jag var tvungen att bara släppa taget.

 

 

Jag provar ju något nytt – print-on-demand via BoD.fi. Jag är nervös att böckerna inte ska bli klara i tid innan releasen (slutet av november, mer info kommer senare!), och att de inte ska hålla standard… Men folk verkar nog vara helt nöjda med BoD så vi håller tummarna. Normalt trycker de ju böckerna väldigt snabbt då man beställer, så var inte oroliga om ni sen vi beställa (ni borde hinna få dem innan jul utan problem!). Men den här första omgången kan ta typ tre veckor. Så jag går som på nålar. Jag väntar ännu på ett godkännande mejl därifrån att alla filer var okej också.

Jag kommer att ha en hop med böcker till salu på min releasefest men sen är det internet som gäller, först i alla fall. Man kommer att kunna beställa direkt från BoD, men förhoppningsvis tar större bokhandlar, också fysiska sådana, in boken så man kan beställa/köpa från sin favoritbokhandel. Man får ju också väääldigt gärna säga till sin lokala bokhandel och bibba att de ska ta in boken sen 🙂

 

 

Snart tar ju min andra stipendie-skrivmånad slut och jag försöker redan kombinera lite kundarbeten (så det finns pengar sen i november/december – skulle faktiskt gärna ta emot fler små logojobb och sånt) – med skrivande på romanen och annat kreativt. Men då ögonen tröttnar på skärmen och man tappat inspirationen är det bara att titta ut. Bästa teven finns nämligen genom fönstret, på mina två fågelbord. Vi har redan sett ett par olika småfåglar som är nya hos mig – nämligen pilfink och bergfink.


Och efter paus på något år har också nötskrikan kommit hit. Men den är nog liiite för stor för brädet. De fina blåbruna kläderna är jag dock fortfarande avis på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.