Ska jag ha releasefest för min diktsamling?

Det är nära nu. Jag jobbar med omslag, skaffar ISBN-nummer, kollar igenom allt tekniskt till print-on-demand-företaget. Men jag funderar på utgivningen.

 

Då min andra bok kom ut, Glimtar av närvaro, hade jag ingen releasefest. Kruska-caféet där jag hade min första release, lagom litet och hundraprocentigt mysigt, fanns inte kvar. Jag mådde inte bra, och dessutom tänkte jag att eftersom Kärleksbitar sålt så bra så går det att köra utan releasefest. Men faktum var att det kändes lite tomt. Lite anti-klimax. Speciellt eftersom boken inte sen heller sålde lika bra som Kärleksbitar.

 

 

Nu vill jag nog ha releasefest, det känns som att fira både mamma och att jag gjort något vackert av sorgen. Men jag vet inte om jag vågar, eller orkar. Kommer någon? Var ska jag ha den? Vad gör man egentligen på en releasefest då jag ogärna pratar inför publik eller läser mina dikter? Och ändå – borde jag?

 

 

Om ni skulle komma på min releasefest – vad önskar ni då? Att det faktiskt är program, eller att man bara träffas och firar med en kaffekopp? Jag kommer ju att köra print-on-demand, så jag kommer inte ens att ha särskilt många exemplar att signera… Hoppas någon av ni läsare har tankar kring detta, eller önskemål, eller bara säger till ifall ni ens skulle dyka upp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.