Konst bland Fpa-blanketter och sorgebearbetning

Tack till alla som hittills fyllt i min enkät – hoppas ännu fler orkar ta sig tid! Jag ska så småningom sammanställa en text om resultaten och förhoppningsvis få upp ögonen på folk. Kanske försöka få någon tidning att ta upp ämnet. Jag kan redan nu säga att de flesta som fyllt i enkäten verkar må sämre pga byråkratin och därför är sjuka längre – och det kostar samhället att vi mår sämre! Riktigt ledsamma historier har ni bjudit på, och jag hoppas verkligen vi ska få ett mer fungerande system för de allra mest utsatta!

 

Men idag tänkte jag bara dela med mig av några sålda tavlor. Glad är jag att alla dessa har hittat ett hem (eller ska postas till sitt nya hem i dagarna!). Glad är jag också att Tebjudningen blev såld så jag fick motivation att dra några penseldrag tills den kändes färdig! Psst, ugglan i bakgrunden finns kvar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.