Gallup gällande Fpa, fattigdom och psykisk ohälsa

posted in: byråkrati, hälsa

 

Jag har gjort ett enkelt litet formulär. Jag hoppas alla som nångång sökt utkomststöd eller sjukdagpenning (för psykisk ohälsa eller kronisk sjukdom) från Fpa kan fylla i (anonymt!) hur ni kände inför bemötandet.

Av egen erfarenhet, och andras, har jag förstått att många i utsatta situationer mår sämre på grund av byråkratin kring deras ekonomi och hälsa. Det kan betyda att det finns dåligt med resurser inom de statliga inrättningarna, eller att våra lagar och rättigheter har svagheter. Jag vill gärna höra hur ni har upplevt bemötandet gällande t.ex. psykisk ohälsa och fattigdom.
Det här är ju väldigt informellt, men jag vet att jag inte är ensam. Kanske vi kunde få till stånd en debatt om man ser lite hur folk känner det.
Tacksam för era svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.