Vilka tavlor är till salu vid utställningen?

posted in: konst

Eftersom ett par tavlor på utställningen inte är till salu, en tavla såldes dagen innan, och en tavla såldes på första utställningsdagen så tänkte jag att jag gör ett litet blogginlägg om vad som finns kvar nu. För de som kanske inte kan ta sig till utställningen och ändå vill köpa, eller de som är osäkra vilka som finns kvar då listan vid AE inte uppdateras vartefter verk säljs.

Här följer de tavlor som finns lediga.

Edit: Månrävar SÅLD!

Ugglorna på bilden ovan, Spegelkaninen är såld. Och här nedan följer titlar och priser, som också finns vid AE. Jag tror ni kan räkna ut vad som är vad. Hör av er genast om ni vill reservera någon tills 3.5 då utställningen avslutas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *