Med önskan om en god jul och många mjuka klappar

Innehåller gåva från notPERFECTLINEN

Det kan hända att jag just förstörde min första julskinka. Eller, jag kan intyga att den smakar ljuvligt. Men det som skulle vara 9h i ugnen blev bara 6h och plötsligt var den sex kilo tunga bjässen över 100 grader. Det var ju inte meningen. Men, den må vara lite torr imorgon, just nu är den i alla fall smarrig och faller i perfekta bitar.

Steg för steg återskapar jag en julkänsla, och den julmat som påminner om barndom, och om mamma. Visst höjer det stämningen att få vara i detta fina hus, som är vårt eget. Och att man trots pandemi lyckas träffa den närmaste familjen. Bjuda på mat, ha det vilsamt.

Imorgon är det julafton och älsklings familj kommer hit. Jag står värdinna för en riktig julmiddag och det känns bra. Får se med skinkan nu bara…

Det här inlägget är min önskan om en god jul till er. Och så är det lite uppvisning av min julklapp från notPERFECTLINEN.

Tanken var att jag skulle modella kläderna ute i en vintrig skog och göra fina reklambilder åt dem. Men snön smalt bort och det fanns inga möjligheter att uppfylla just den önskningen.

Så jag ställde mig framför granen i de vackraste av kläder, och med dem passar jag in i huset, i stämningen, känner mig vacker och bekväm. De är specialsydda enligt mina lipödemformer och inget skaver. Inte ens efter julskinkan. Min varmaste rekommendation, notPERFECTLINEN kan sina kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.