Mammas minnesfond har gett understöd till Project Liv

posted in: barn, familj, kärlek, konst, mamma, sorg

Jag ville bara få in ett snabbt inlägg idag och tacka alla som gett bidrag till Marina Furubackas minnesfond! Vi har betalat ut vårt första understöd på 1000 euro till Project Liv och det är vi väldigt glada för! Project Liv rf. är en förening som arbetar för att skapa mer glädje åt långtidssjuka barn och deras familjer, och det är något som verkligen värmer hjärtat. Jag vet av flera barn som fått ta del av deras verksamhet och det är något som betyder mycket för mig personligen, och som skulle gjort mamma glad.

 

Vi tar fortsättningsvis emot bidrag (Marina Furubackas minnesfond, FI4855531720020401), men också förslag på andra föreningar och liknande som kunde behöva understöd.

 

Jag vill också meddela att jag har betalat in 50 euro till minnesfonden från min Virtuella konstauktion på Facebook! Tack till alla som köpt konstverk av mig den vägen – och auktionen fortsätter fortfarande! 10% av alla sålda verk går till minnesfonden och vi hoppas kunna fortsätta stöda olika projekt som mamma skulle bli glad av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.