Förhandsbeställ min nya bok!

Senast nästa vecka skickar jag in ”Glimtar av närvaro” till tryckeriet. Det är fortsättningen på min debut ”Kärleksbitar” och den har minsann tagit sin tid. Men nu ska här födas en till bok.

Jag ber er nu förhandsbeställa boken om ni vill vara de första som får den! Jag har tyvärr inte möjlighet att trycka så många exemplar som jag önskar, och vill därför se ert intresse redan nu – och ni blir garanterade ett exemplar!

De första 30 som beställer får dessutom ett ”Glimtar av närvaro”-vykort. Här nere ser ni de tre olika motiven jag delar ut.

Boken kostar 20€, och vill man beställa ”Kärleksbitar” på samma gång (vilket jag rekommenderar om man inte läst den) så blir paketpriset endast 28€. Frakt tillkommer – 3,50€ inom Finland.

Hör av er till mig med namn och adress till alexandra.soulmama@gmail.com eller via Facebook om ni så önskar! Boken skickar jag så fort jag fått den från tryckeriet, och bifogar då fakturan (detta borde alltså bli inom februari månad).

2 Responses

  1. Alexandra Sandbäck
    | Svara

    Tack 🙂 Du får så lov att beställa boken om du vill ha ett av dem, jag är osäker på om jag kommer att sälja dem skilt alls 🙂

  2. Johanna Englund
    | Svara

    Så otroligt fina vykort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.