FORM KROPP STIGMA – utställningsserien är nu över!

posted in: konst, kropp

Det har varit en otroligt fin resa med FORM KROPP STIGMA. Två arbetsamma år, tre utställningar, en bok, många fina möten och en katapult in i mitt framtida arbete där jag går än djupare in i kroppens mysterier och historia via konsten.

Sammanlagt blev det omkring 800 människor som tog del av FORM KROPP STIGMA, många av dem har varit olika skolklasser vilket betyder mycket. Samtal om kroppsacceptans är så viktiga, och jag är glad att ha kunnat möjliggöra och inbjuda till en del av dem.

FORM KROPP STIGMA tog sig från White Box i Jakobstad till Luckan i Helsingfors till Spectra i Kristinestad – och jag med den. Det har varit tungt och jag har lärt mig mycket om vad min kropp klarar – och inte klarar. Jag har fått erfarenheter som gör att jag förhoppningsvis kan vara snällare mot mig själv framöver. Att jag kan kräva tillgänglighet och rättvisa, både av mig själv och samarbetspartners.

Här kommer en liten fotodump av de tre utställningarna! Boken kan man fortfarande köpa, och det mesta av konsten likaså! Jag funderar på att sätta upp webshopen igen – men ser man något man gillar kan man höra av sig. Jag har inget rum att förvara allt detta 😉


Mer foton finns såklart under Portfolio samt Utställningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.