Jag har skickat manuseN till förlag!

JA! I DID IT!

Sent igårkväll fick jag in den sista redigeringen på romanmanuset och nu imorse packade jag ihop mitt digitala paket och sände ut det i världen. Ett romanmanus, en diktsamling och en portfolio med grafiskt material. *suck av lättnad* Nej, jag har inget tålamod. Inget låt-det-sitta-ett-par-veckor. Jag behövde släppa NU.

Jag förstår ju nog att detta inte betyder utgivning sen. Hoppas ni förstår det också. Jag får väl sakta men säkert förbereda mig för ett möjligt NEJ. Men grejen är den att jag behövde få dem klara och jag behövde skicka in – de behövde födas.

Okej, att föda är väl mer att ge ut. Men redan det där att ge ifrån sig är skitskrämmande och nödvändigt. Jag har ju flera andra projekt som jag med makt försökt hålla mig ifrån. Jag är en sån som har tusen halvfärdiga projekt och nu behövde jag verkligen känna mig klar med nåt innan jag rusade vidare in i de nya projekten.

Jag är stolt och glad och jag hoppas verkligen det ska bli böcker av dehär manusen. Men jag känner att jag både vill och behöver ha ett förlag just nu. Det är svårt att tänka sig att jag skulle orka med utgivningsrumban och dessutom fortsätta skapa. Nej, just nu önskar jag faktiskt en uppdelning av arbetsuppgifterna. Och… ja, det där att nån tror på mig. Jag vill ha nån i ryggen.

Så, nu blir det ny roman, två nya diktsamlingar och en kortprosagrej – typ; saga för vuxna. Ja, och så sniffar jag ju faktiskt på en barnbok, eller möjligtvis en barnslig bok för vuxna 😀

4 Responses

 1. Marika
  | Svara

  Jag kom helt osökt att tänka på Tage Danielssons bok ”Sagor för barn över 18 år” 😀
  Jag håller tummarna nu för dej!

  • Soulmama
   | Svara

   Tack för tummarna! <3

 2. Daniela
  | Svara

  Grattis!, har själv också skickat iväg ett manus med dikter. Men har en plan B, att ge ut boken själv.

  • Soulmama
   | Svara

   Tack! 🙂 Jodå, efter tre egenutgivna böcker är jag nog beredd att fortsätta den vägen sen om jag måste. Men det vore roligt att ha det sammanhang som ett förlag kan bjuda på. Bara roligt om man får prova på olika vägar att gå, så vet man sen bäst vilken som passar en och vilken som passar olika stilar t.ex. 🙂 Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *