LITTERÄRA TJÄNSTER

Jag skriver kolumner och reportage, skönlitterära och poetiska texter, material till sociala medier, hemsidor och bloggar och det mesta annat i skrivväg.

Jag skriver gärna om kropp och hälsa, kroppspositivism, det mänskliga psyket och själen, konst och kultur, byråkrati och politik i vardagen, landsbygd och samhälle.

Jag gör också korrektur, lektörsuppdrag och översättningar svenska-engelska.


KONSTNÄRLIGA TJÄNSTER

Jag gör beställningsarbeten som passar min stil. Jag målar i akryl på duk eller pannå om jag får välja, men kan också göra fotokonst eller mixed media-verk. Jag har mycket fokus på kropp, djur och ett naivistiskt uttryck, men jag är villig att bli utmanad!


GRAFISKA TJÄNSTER

Jag gör illustrationer till tidningar, hemsidor, böcker, marknadsföringsmaterial med mera. Jag gör logotyper, broschyrer, posters, personliga inbjudningskort med mera. Jag gör också formgivning och sättning av böcker.

Jag gör mindre fotouppdrag så som produkt- och porträttsfotograferingar.


TA KONTAKT OM DU TROR ATT JAG KAN HJÄLPA DIG MED NÅGOT. Mejla mig på alexandra@soulmamaarts.com

Alexandra Sandbäck är utbildad medianom inom film- och tv-produktion på Yrkeshögskolan Novia, med kombinerad utbildning inom musikproduktion vid Lappfjärds Folkhögskola. Hon har arbetat som frilansjournalist och -fotograf på diverse tidningar. Hon har skrivit och producerat ett antal skivor, bland annat med syster Anna Phoenix. Konsten och litteraturen har alltid funnits med, och Alexandra har ett antal utställningar på nacken, och debutboken Kärleksbitar kom ut på eget förlag 2014, fortsättningen Glimtar av närvaro utkom 2017. I juli 2017 förlorade hon sin mor, Marina Furubacka, och en diktsamling föddes – Signerat med ditt namn (2018). Hon har nyligen blivit publicerad i t.ex. Ny Tid, Horisont, Presens.

Pågående uppdrag är bland annat ordförandeskapet för Bildkonstföreningen Jakarte rf, och som kolumnist på Österbottens Tidning.