Mer info om mitt ljusarbete

 

Medialitet och healing har alltid funnits med mig. Den finns i min släkt och min mamma arbetar också med bland annat healing. Jag har alltid ”vetat” saker – men eftersom min medialitet framförallt tar sig uttryck i tankar och känslor så tog det mig en lång tid innan jag lärde mig skilja på mina egna tankar och känslor – och budskap från annat håll. Jag använder mig bland annat av gammal, nordisk kunskap i form av runor, samt kontakt med änglar men jag tar också emot budskap från döda anhöriga samt den kraft som omsluter allt; kalla det då Universum, Gud eller Källan.
Jag tror att innan man föds vet själen vilket liv den vill leva – men jag tror inget är satt i sten, speciellt inte tidpunkter för när saker händer. Man har själv fri vilja. Därför spår jag endast den närmaste framtiden, och vägleder mina klienter till sin egen personliga lycka. Jag kan vägleda inom relationer, sex, arbete, familj och mycket annat.

 

Jag ger healing med mina händer, med hjälp av kristaller, och vid behov också beröringsterapi. Jag ger också healing och medial vägledning på distans.

 

 MER OM BERÖRINGSTERAPI

 

Min egen form av beröringsterapi kan jämföras med taktilmassage. Beröring utsöndrar hormonet oxytocin som är kroppens eget hormon för frid och gemenskap. Oxytocinet påverkar kroppen på olika sätt, men jag anser att beröringen lägger igång många självläkningsprocesser också på det andliga planet. Min beröringsterapi går ut på att jag mjukt och icke-sexuellt rör vid klienten, rensar ut negativa känslor, och laddar upp med ljus och kärlek. Healing ges under hela tiden medan händerna arbetar. Klienten får med fördel vara klädd i endast underkläder, men om man är väldigt obekväm i att vara avklädd går det också att arbeta runt det. Ifall klienten har något ställe på kroppen som är för känsligt är det bara att säga till. Jag berör inte könsorganen. Samtal innan och efter hör alltid till.
Jag ger också beröringsterapi åt par om man känner att man vill få en starkare själslig kontakt med sin partner. Beröringsterapin ser i stort sett likadan ut som för enskilda, men ni ligger bredvid varandra och håller varandra i handen så energin får strömma genom er.

 

Beröringsterapi och healing lägger igång processer som kan kännas av en lång tid efter behandlingen – upp till flera veckor eller till och med månader. Man får naturligtvis komma på flera behandlingar, men man bör med fördel vänta några veckor så man hunnit landa i de processer som satts igång.

 

Jag har katt – så om du har svår kattallergi kan du fråga efter hembesök istället.
 
Mitt healingrum finns på andra våningen, så om du har svårt att gå i trappor ska du meddela mig innan så ställer jag i ordning healing på nedervåningen istället.

 
 

Om du har frågor eller vill beställa tid kan du kontakta mig här eller på telefon; 0503217577.