Enhet & Evighet hänger nu i Campus Allegro

posted in: design, inredning, konst, kultur

Hej från tomteverkstad/utställningsstress/skolvardag!

Jag har så mycket jag vill berätta, bloggandet brukar vara en så fri och härlig plats att bara hälla ur sig om diverse. Sånt som är, och sånt man vill manifestera. Och sånt, och såna, man saknar.

Men livet är kaotiskt. På ett positivt sätt! Jag är långt ifrån frisk, men såhär mycket har jag inte orkat/presterat/skapat på ett decennium. Jag är ganska lycklig i den bekräftande, kreativa bubbla jag är i nu. Faktum är dock att en del av det beror på det tacksamt fina Taike-coronastödet. Efter nyår är jag tillbaka till existensminimum och kamp om vardag. Det är otroligt vad trygghet ger en – och vad avsaknaden av trygghet tar ifrån en. Men nu njuter jag!

I dagarna ska jag bjuda in er till min utställning som öppnar 7.12 och visa lite exempel på sånt som kommer ställas ut! Men nu ville jag posta några få bilder av mitt offentliga verk Enhet & Evighet som över julsäsongen hänger i Campus Allegro, utanför Schaumansalen!

Det är Vega-stiftelsen som i fem år initierat ett alternativ till Tro, Hopp & Kärlek och i år fick jag möjligheten att göra en version.

Tack till er som uppmärksammade avtäckningen igår, och till Anne-May Wisén som från stiftelsens sida höll ett litet tal. Tack också till alla som gett komplimanger för verket redan.

Enhet & Evighet, metallskulptur, Campus Allegro, 2021
Enhet & Evighet, metallskulptur, Campus Allegro, 2021

Jag ska ta fler bilder då Rusk-festivalen är över och det inte är lika fullt med festivalsaker i campus! Men jag är otroligt glad över resultatet, skuggspelet, hur de sakta snurrar i vinddraget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.