FORM KROPP STIGMA har åkt till tryckeriet!

Jag har nu hur länge som helst tänkt skriva en blogg om min skolgång och andra projekt, men det verkar inte hinnas med. Men jag var ju tvungen att dela med mig av det faktum att det blir en fjärde bok nu i samband med en utställningsserie om lipödem, kroppssyn och acceptans!

FORM KROPP STIGMA är namnet på utställningen i White Box i december, och vid Luckan i Helsingfors i maj nästa vår. Och det är också namnet på den dokumentation av konstverk och dikter jag samlat under detta första år med projektet. Det lär växa och fortsätta och utvecklas, men jag fick stipendium att föreviga detta i en bok i år – så det blir åtminstone en liten utgåva av det första årets känslor, insikter och produktion.

Jag sätter med lite bilder och exempel här och så hoppas jag ni hänger med på en till bokförlossning! Den 7.12 öppnar utställningen i White Box, och då finns min bok också att köpas!

Jag tog också några till exemplar av Signerat med ditt namn, diktsamlingen om mamma, eftersom den nästan är helt slutsåld hos mig. Så bokpaket till julen hittas!

Tack till Konstsamfundet, Svenska Österbottens kulturfond, Kulturfonden för Gamlakarlebynejden rf, Centret för konstfrämjande och alla inom hälsovården som tagit mig på allvar och behandlat mig med respekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.