Vacker linnegåva mitt i min isolation

– innehåller gåva från notPERFECTLINEN

Jag har fortfarande en vecka kvar av min isolation med covid-19. Jag mår bättre men följer läkarbeslutet förstås. Håller på att bli ganska deprimerad, men såhär är det nu. Skönt iaf att symtomen inte blivit värre.

Men igår fick jag ett efterlängtat paket som försenat sig på grund av att jag flyttat mitt i Fedex försök att transportera paketet från Litauen till Finland. Eftersom jag också har mått ganska bra idag så klädde jag på mig paketets innehåll och gjorde en snabb fotosession ute i vår trädgård. Lycklig är jag över att inte bo i höghus nu i och med isolationen.

Paketet innehöll en gåva från notPERFECTLINEN som man hittar på Etsy. Det är en MAMA-klänning i ”forest green” och den är specialsydd enligt mina lipödem-mått.

Såhär är det. Jag vill handla etiska plagg, jag vill klä mig speciellt mycket i linne. Men mina armar och höfter gör att jag nästan aldrig ryms ens i stora storlekar, det är liksom proportionerna som inte stämmer. Och otaliga är plaggen som jag, inte särskilt snyggt, försökt modifiera med extra bitar under armarna etc. Jag är så trött på att inte hitta kläder som passar, speciellt då i tyger som inte stretchar.

Nåväl, NPL gör linnekläder enligt beställning och egna mått till samma pris som ”normala storlekar” – varje plagg är klippt, sytt och förtvättat för varje enskild kund. Det handgjort, etiskt och hög kvalitet – och med tanke på det; väldigt förmånligt. Det är knappt så deras större, mer invecklade plagg når över 100 euro.

Ja, jag vill få lite inkomter så jag kan handla många, många fler plagg. Nu då man bara har en klänning känns den lite helig och egentligen tycker jag ju linneplagg är vardagsplagg också. De blir så skönt mjuka med tiden, så man ska inte ”spara” dem. De ska användas!

Med paketen kommer också alla deras färgprover så man får välja och vraka till nästa beställning. Det är helt fantastiska färger, nästan så jag tycker att jag mesade ut med min svalt gröna klänning. Nästa gång ”saffron”, ”redwood” och ”emerald green”. Nami!

Och ursäkta nu då att jag lever mig så in i dessa fotosessioner. Men nog vill vi väl alla vara modeller? 🙂 Jag ska såklart bli en världskänd plus size lipödem-formad modell. Hihi.

4 Responses

 1. Sandra
  | Svara

  Så jättefin klänning i underbar färg! 😍

  • Soulmama
   | Svara

   Tack <3

 2. Johanna
  | Svara

  Vilken vacker klänning och super att de gör efter egna mått! Fin färg!

  • Soulmama
   | Svara

   Jamen visst! Tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.