Jag har illustrerat Horisont!

Ja, ja, jag skaaa visa bilder från nya hemmet. Men vi vill packa upp lite mer först! Så jag visar något annat jätteroligt såhär då jag återvänder från en råddig flyttpaus.

Nämligen att jag fått illustrera till nya numret av Horisont! Det är första gången jag fått illustrera ett omslag (förutom till SIIN då!) och dessutom fått göra illustrationer till andras texter. Det var ärofyllt och så otroligt roligt! Detta vill jag fortsätta med!

Att jag dessutom hade en egen diktsvit med i numret, Osynligt kronisk, som jag också illustrerat, det gör ju mig knappast mindre glad 🙂

Åh, om detta ändå kunde vara mitt nya liv. Skrivande och bildskapande hand i hand.

Jag tyckte väldigt mycket om dikten Meta körsbär av Jenny Andersson och essän Lord, be a comma av Linda Boodh och jag hoppas verkligen mina illustrationer landade rätt. Själv tycker jag de blev väldigt talande och starka. Men hörni, läs hela numret, det var gediget och fint och jag ska djupdyka i artikeln om Gösta Ågren näst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.