Muji-haul + Fäboda-grafik

Jag besökte Muji då jag var i Helsingfors. Det var första gången, och inte vet jag riktigt varför heller. Jag hade väl hört att det var en besökvärd butik. Och nog fick jag ju med mig lite kontorsgrejer därifrån.

Förstås deras påfyllbara bläckpennor, några olika färger och storlekar. En sax. Och en lite för stor hop med häften.

Den underbara flugsvampasken är dock från Lundagård!

Ja, och ett av Mujis ämbar, med lock! Lite omotiverat att släpa hem det från Helsingfors kanske, men jag gillade estetiken. Och eftersom jag har planer på att jobba med modellera i ateljén tänkte jag detta ämbar vore bra.

Ett par förslutningsbara plastfickor köpte jag också, för mindre grafiktryck och diverse rest- och testbitar.

Jag köpte också ny Moleskine weekly från Akademiska, denna gång i grönt. Har trivts med den senaste och den tar ju snart slut, så det var dags. Och lite kulturell läsning tog jag också hem.

Men jag vill också visa lite grafik jag har till salu nu. Tyvärr vann jag inte stadens grafiktävling, men det betyder å andra sidan att om ni diggar har ni chansen att köpa!

”Duo”, ”Fäboda” och ”Omfamning” heter de. Det finns ett par av varje och de är A3 respektive A4 med passepartout och kostar då 20€. Utan passepartout 15€. Hojta till på FB eller på alexandra@soulmamaarts.com.

Jag har också kvar av den grafik jag visat tidigare ifall lite tanter skulle intressera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.