Imorgon blir det Helsingfors till mammas ära

Det blev en lite väl dramatisk helg då Klöver i lördags kom in haltande, blodig och skitig. Men han åt och jag fick honom i duschen. Jag hoppades på det bästa. Men igår fick jag nog ta honom till jourveterinär i Nykarleby trots allt. Han ville inte gå på bakbenet och såren som jag inte fått putsat ordentligt såg inte bra ut.

Och tur var det vi åkte in, för nog var det riktigt fula sår som visade sig då han sövts och rakats lite. Nu är han på antibiotikakur och smärtstillande och det svider i hjärtat att åka bort, men han är i goda händer.

Jag åker som sagt till Helsingfors för att hålla tal! Nordiska ministerrådet håller ett event under namnet Norms and attitudes towards LGBTI persons and families in the Nordics. Ni kan följa med streamen online om ni vill!

Det ska bli underbart att vara i Staden igen efter alla år. Det ska bli spännande och antagligen tungt. Men mest roligt, ärofyllt och i grund och botten är det med mamma i hjärtat jag gör detta.

Önska mig lycka till och hoppas ni vill följa med eventet med alla fina talare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.