Min ateljé vid Kulturkollektivet Insidan!

Idag skrev jag och en vän kontrakt på vår delade ateljé vid Kulturkollektivet Insidan i Jakobstad! Äntligen!

Det är lite småfix kvar från Insidans sida, så att säga, men jag flyttade in en hel del grejs genast ändå. På grund av själva husflytten så kommer jag knappast hinna vara så mycket i ateljén innan oktober, men jag ville ändå få ett början på det hela.

Här ska jag utforska och experimentera med ett stort konstprojekt. Mitt största, och mest seriösa hittills. Och så ska jag skriva mina böcker, uppleva lite gemenskap med de andra inhyrda, och leka butik om någon vill komma in och titta på grafik eller kort eller posters förstås.

Jag är så glad och tacksam och hoppas innerligt att livet skulle vara lite mer generöst mot mig framöver också på ekonomiska fronten, så jag verkligen har råd med detta ett år framöver! Det är ju så här man konstnärar sig på allvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.