Charmig grafik av en nybörjare

Jag är väldigt förälskad i grafik. Hur den ser ut, känns. Pappret, kontrasterna.

Men jag känner mig själv som konstnär och människa. Jag har väldigt lite tålamod. Och jag ska visserligen gå Jakartes grafikkurs i höst, det blir lärorikt, men jag tror faktiskt inte jag kommer att orka med mycket annat än linotryck/linocut i förlängningen. Det får gå som det går.

Linotryck är iaf charmigt det också, även om jag gör mina nybörjarmisstag, och har haft hemsk huvudvärk av koncentrerat böjd nacke över linomattorna. Men det är en jätterolig lek och jag är verkligen förälskad i uttrycket.

Jag vill nu sälja några av mina nybörjarverk, helt enkelt för att ha råd att fortsätta. Det finns inte direkt mån för utforskning och lek i min företagsekonomi, så jag hoppas nån vill köpa lite grafik nybörjarbilligt!

”Brister” ca 23,5x30cm. Det finns en med passepartout en utan. Pris 14€ med, 12€ utan.

”Eva” ca A4 och A5 med olika passepartout 12€. Utan passepartout 8€

”Form I”, ca A5 med passepartout. Finns en med och en utan, 8€ och 6€.

Vykort A6, finns en ”Kissi?” och några ”Form I” – 4€/st.

För 5,50€ postar jag inom Finland, men man får såklart hämta i Jakobstad eller Jeussen. Jag hoppas priserna är tillräckligt låga för såna här nybörjarverk, men man får väl tänka att det är att stöda en fattig konstnär, mer än att man får eftertraktade proffsverk. De är hursomhelst signerade och numrerade, och jag kommer inte att massproducera dessa.

Ta kontakt på alexandra@soulmamaarts.com eller på Facebook/Instagram!

Tusen tack om du väljer att stöda detta äventyr <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.