Midsommarskrud utan midsommarbrud

Det skulle ju bli en fantastisk midsommar i nya huset, var det tänkt. Vädret har visat sig från sin bästa sida, och trädgården fullkomligt vibrerar av liv. Jag älskar sommarnätter. Älskar juni. Älskar sommarsolståndet.

Men jag blev sjuk. Jag har varit redigt förkyld hela helgen. Vi får se om de vill testa mig imorgon, men jag känner mig hursomhelst på bättringsvägen utan feber idag, och hoppas det blir bra nu. Jag har ändå inte haft ordentlig förkylning på flera år, och har nästan aldrigaldrig över 38-graders feber. Så det var väl min tur.

Det kommer fler sommarnätter och jag försöker vara snäll mot mig själv. Jag kunde inget åt detta. Jag har gjort mitt bästa och inte utsatt mig. Ändå blir man sjuk nu som då och då ska kroppen få vila.

Jag är ändå glad åt nya Ny Tid där min text om vår regnbågsfamiljs historia fick ta plats. Hoppas ni vill köpa numret eller läsa på bibban.

Nu tillbaka till soffan och snora genom en natt till. Sen imorgon är jag frisk(are)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.