Igelkottar med vårkänslor

posted in: djur, natur, trädgård

Jag är lite tyst här. Men det är mycket som bubblar. Renovering, byråkrati (sällan – men vill inte prata om Fpa och liknande i varje inlägg), och vårkänslor!

Idag är jag tacksam för en så behövlig massage igår. Jag har haft huvudvärk så många dagar i veckan att det var nödvändigt att börja söka hjälp. Och hjälp fick jag! Så idag är jag mörbultad och ingen ska helst nudda i min rygg – meeen jag känner mig starkare och ska nog orka riva tapeter eller bara heja på älsklingen idag!

Men huvudnyheten vid blivande hemmet är ju förstås att igelkotten hittat en kärleksvän! På ena bilden pekade vän ut att det ser ut som ett romantiskt igelkottsbröllop med blommor i pigghåret. Men grannarna avslöjade att de ogudaaktigt redan förseglat förhållandet, så att säga. Hoppas på småttingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.