Ett renoverat hörn!

Det handlar om små segrar, eller hur? Ser man bara på det stora hela är renovering för mycket och för dyrt och alldeles för påfrestande för nån som är utmattningssjuk. Till och med fastän jag bara gör det lilla jag orkar. Det är ju för mycket för friska människor till och med!

Men ser man på några små saker i gången är det lättare att se framsteg. Och nu har vi faktiskt ETT RENOVERAT HÖRN!
Jag (läs: vi) har målat det mesta i köket nu, bara dörren och småfix kvar. Allt är kaos och inte alla skåpdörrar är på plats och så vidare (allt är skitigt, dammigt, per definition oklart), men ett litet hörn ville jag genast göra fint. För att ögonen skulle få något hemtrevligt och KLART att vila på mellan varven.

Så det nymålade hörnskåpet åkte på plats, och så bar vi ner ett bord från vinden för att kunna SITTA VID KÖKSBORDET mellan renoveringspassen. Tänk! Som ett hem!

Jag kommer att göra lite mer genomgående inlägg om mitt samarbete med Lundagård i ett senare skede – MEN om någon nu undrar: hörnskåpet och köksskåpen är målade med Ottossons linoljefärg i övedsgrönt, med lite vitt i. Väggarna är målade med matt, vit väggfärg med en slurk guldgul i. Och panelen är målad ett varv med pärlgrå.

Men nu går helgen åt till skrivkurs med Kugge och Ellen via Zoom! Det är nästan tyngre för en utmattningssjuk än renoverandet. Det här skärmstirrandet och engagemanget digitalt med typ 20 människor är lite överkurs för min ork. MEN det är omåttligt roligt och givande!

Och så måste jag bara visa en liten, liten rosa keramikgris med tulpaner på! Och en broderad kudde! För – jag är kär så som man bara blir om vårarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.