Skrivkurs och huvudvärksdagar

En kort uppdatering från livet som är Soulmamas. Jag har printat romanmanuset, förhoppningsvis för sista gången innan inskick. En redigeringsrunda kvar, med drastiska förändringar blandat med finstilt korrektur. Sen måste manuset leva hos nån annan en tid. Jag hoppas förstås ett förlag plockar upp romanmanuset – och diktsamlingen! – men jag går vidare med annat.

Och på tal om att gå vidare – i helgen torde jag skriva på nya grejer tillsammans med Kugge & Ellen för då blir det skrivkurs på distans. Spännande! Hoppas folk hakar på – det blir säkert riktigt roligt! Här finns länk till det hela!

Och här en ärlig bild från idag. Jag har riktigt svår huvudvärk ungefär en gång i veckan, men oftast håller den i sig två dagar. Bara att sitta här och kasta iväg ett blogginlägg sänder blixtrar i synfältet och jag har svårt att koncentrera mig. Men det blir inte bättre av att ligga ner eller sova. Och medicinen tar inte. Så jag försöker vila men göra små nyttosamma grejer mellan varven. Som att plantera om två pelargoner. Och baka en kaka.

Då Coronakrisen lugnat ner sig måste jag till läkare med alla mina besvär. Allt eskalerar och jag vill hitta hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.