Blir det nån påsk i år?

Om man inte firar av religiösa skäl, men inte heller har råd med tulpaner, narcisser och pärlhyacinter? Om man inte har råd med påskgodis, och ingen orsak att köpa ens, för inga häxor knackar dörr? Om man inte har råd med påskmiddag och det inte blir nån påskbrasa?
Blir det nån påsk då?

Ifjol gjorde jag en jättefin vårdukning, men vad gör jag i år? Jo, jag skrapar ihop de några påskaktiga saker jag har och drar fram keramiken, och de gula tygservetterna jag fyndat i nya huset. Och hoppas på en känsla. Åtminstone en känsla.

Jag fick ägg av grannen och coleslaw är en grej jag tycker passar till diverse ägghögtider. En sådan frukost idag i väntan på nästa helg.

Kanske jag i år testar något av Fisken Sveas pashor! Tror ändå jag kör den utan sötning, men den jag länkade kanske faller icke-LCHF:are i smaken också.

Påsken är ju som alla andra dagar, vad man gör den till 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.