En ny Horisont

Ett nytt nummer av Horisont är ute. Det handlar om rörelse, vilket jag tycker är intressant och ett givande tema. Ja, och jag medverkar alltså.

Det hör väl till att jag ska marknadsföra mig själv lite i alla fall här på bloggen, och visst vill jag berätta om då jag publicerats. Denna gång en krönika om rörelsen och kroppen. Och om hur min skam och svåra relation till kroppen ibland gör det svårt att skriva om andra kroppar i mina texter.

Jag tycker också man kan stöda våra kulturtidskrifter, om man bara kan. Jag fick nyligen dra tillbaka en prenumeration jag precis gjort, för jag insåg att jag inte har råd att betala för våra kulturtidsskrifter. Men det vill jag ändra på. Hoppas jag snart tjänar så pass mycket att jag åtminstone kan prenumerera på Horisont, Ny Tid och Nya Argus.

Typ om ett par dagar syns jag också i ÖT. Då pratar jag Undantagskonst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.