UNDANTAGSKONST.FI har fötts!

posted in: konst, kultur

Nu har jag arbetat häcken av mig ett par dagar för att åstadkomma början på en plattform som ska hjälpa konstutövare få synlighet och vid behov också stöd under detta undantagstillstånd. Därtill kan ju konstälskare få lite eskapism och kulturutbud, samt kunna stöda sina favoritkonstnärer.

Jag hoppas detta kan hjälpa den hårt drabbade konst- och kultursektorn. Sätt in undantagskonst.fi som favorit i din browser, och gilla på Instagram. Och om du är konstutövare kan du mejla material till alexandra@undantagskonst.fi.

Mer info på hemsidan såklart!

Lite av mina tankar kring undantagstillståndet finns också på hemsidan. Mer har jag inte att bjuda på idag. Jag är en rätt så platt ballong vid det här laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.