SIIN nr. 2 släpps imorgon!

Jag är så glad och stolt över att det nu kommer ett andra nummer av vårt zine SIIN. Igen en jättefin grupp människor som bidragit med konst och skrivande, som jag fått sammanställa i en mysig tidning för alla kulturintresserade.

Vi har igen tryckt bara en liten upplaga enligt våra små ekonomiska medel, och vi delar ut gratis med början imorgon kl. 19 vid Musikcafé After Eight och evenemanget Poesi om romanser! Vi är en grupp typer som har tänkt uppträda med poesi, och samtidigt har jag mitt lilla försäljningsbord där man hittar zinet.

OM det lämnar av några ex kan man kontakta mig så fås de på nåt sätt. Kan hända jag lämnar några ex vid caféet efteråt också.

Ifall man vill medverka kan man mejla till siinzine@soulmamaarts.com och om man på annat sätt vill understöda kan man också kontakta så funderar vi mera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.