Låtsasomslag

Jag har inte någonsin orkat göra vision boards eller spellistor till mina bokprojekt. Det är liksom inte så jag får min inspiration ändå (inte hittills iaf!). Men att leka med omslag – det gillar jag!

Nu då jag dessutom är hårt inne på illustration och mixed media så har det varit roligt att leka med både omslag, och också eventuella illustrationer jag vill ha inne i en diktsamling jag jobbar på.

Så dessa omslag lär ju aldrig användas, det är bara lek, för att få en känsla. Men lek är lite min melodi för detta årsbörjan.

Skulle ni läsa dehär böckerna, bara liksom baserat på dessa skissomslag? ”Väntan” är prosalyrik med scifi-toner. Tror jag, jag fick idén inatt och har skrivit mest hela dagen!

”Seeni” är romanen jag kämpar med. Den ska nog inte ha ett sånt här omslag, eller det får förhoppningsvist ett förlag fundera på, men det var roligt att prova något mer grafiskt ändå.

Om inte annat kan jag ju fila vidare på dessa och sätta med i min portfolio. Det skadar väl inte att ha lekt av sig en del sen inför kommande jobb.

Här som avslutning lite hur jag leker med illustrerad diktsamling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.