Från en utställning till en annan

posted in: design, djur, konst

Vilken lyx att få plocka ner tavlan från Jakartes årsutställning vid Tobaksmagasinet och sedan hänga ny, liten utställning vid café Kaffia på Storgatan! Inom loppet av mindre än ett år har jag alltså haft eller deltagit i tre utställningar. Och även om det inte är på stora gallerier eller nåt, så är det verkligen en ynnest!

Mina tavlor hänger vid Kaffia till 26.1. Det är inte många nya denna gång, men ett par nya rävar hittade dit. Jag hoppas må bättre detta nådens år 2020 så att jag orkar måla mera nytt.

Det finns ett par mindre, inramade skissdjurstavlor som man kan köpa direkt för endast 25€ resp. 30€. De större tavlorna får man ju också köpa förstås, men då i samförstånd med mig (och först efter avslutad utställning!). Vänta inte med att höra av dig om du är intresserad dock! Det händer sig ibland att nån vill köpa nån tavla som jag sålt för två år sen, och visst har jag tavlor som inte sålt på den tiden, men oftast går t.ex. rävarna åt väldigt snabbt. Jag förstår att man vill ha betänketid på konst då det ju nog är en investering – men som sagt, de brukar gå åt snabbt.

Hoppas vi ses på Kaffia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.