Ett decennium av Soulmama

posted in: minnen

Jag brukar inte göra sånahär sammanfattningar. Speciellt inte decennier. Jag upplever sällan tiden som 10 år åt gången. Ibland inte ens ett år åt gången. Snarare har jag upplevt bland annat tre-års-perioder.

Men det har trots allt varit ganska häftigt att se folks bilder från de senaste tio åren så jag tänkte att jag väl snabbt kunde gräva fram några bilder trots allt.

2009 blev jag utexaminerad medianom. Jag blev också egenföretagare, men var närmast arbetslös och vilse den där första tiden. Jag träffade också den jag älskar än idag, men det har inte varit tio slätstrukna år ändå. Så det här blir inte en kavalkad av kärleksstuff, utan mest bara bilder av mig genom åren.

Förr fotade jag mest andra, så det finns väldigt få bilder på mig. Men en del fyllebilder från examensfesten finns det.

Jag gissar att det var en av de sista gångerna vi hade julgubben på besök också, så det blev en bonusbild. Ja, både jag och Anna var ju vuxna. Men han var så förbannat rolig så vi höll oss med julgubbe långt efter att det var ”nödvändigt” 😛 Och mamma tyckte också om honom <3

2010. Det är så svårt att tänka på åren innan jag blev sjuk. Jag gjorde ju faktiskt grejer. Orkade.
Som med både Kalifornien-turné med syster Anna Phoenix, och bilresa genom Europa.

2011. Musikproducerande och sånt. Jag minns inte mycket av det här året. Men jag minns att Anna uppträdde i Hesa på Svenska Talande Klubben, innan Säkert! Och så släppte vi skiva också.

2012. Jag blev lämnad det året. Så jag började något underligt singelliv. Knappast funkade det så bra, men iaf hade jag ett mycket bra kompisgäng den tiden. Och så skrattade jag med mommo.

2013. Året jag blev sjuk. Det slog ner som en hammare på mig i början av sommaren. Men jag älskar den här bilden av mig och mamma på min födelsedag.

2014. Jag smalnade av rejält då jag blev som sjukast. Men jag har sysslat med en massa fake it ’til you make it och sett vacker ut ibland. Och jag släppte debutbok!

2015. Jag minns igen nästan inget av det här året. Och det finns knappt bilder alls.

2016. Lyckades se ut som tonåring igen ett tag. Men snyggare än jag någonsin var som tonåring.

2017. Jag släppte bok nummer 2. Vi tar nakenfoton i snön. Mamma dör på sommaren. Allt ändras.

2018. Det finns inte mycket att säga om de senaste två åren. Eller såklart finns det. Men det mesta står ju att läsas här på bloggen. Värt att nämnas är väl bok nummer 3.

2019. Året jag slutade röka. Sköldkörteln slog bakut. Jag gick in i väggen igen. Fäkna ååter men lååss sij smala ut på bild. Men såklart också året då vi blev med hus och allt förändrades än en gång. Men den historien har bara börjat. Välkommen 2020.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.