Årets nya juldetaljer

Ifjol skrev jag flera julinlägg som handlade om att hitta mina egna jultraditioner. Det helt nya livet då mamma inte längre lever. För en riktig julkick kan ni kika in i arkivet.

Men jag fortsätter hitta små saker som får bli mina egna, både traditioner och fysiska ting. Både faktiska jullimpor, och skådebröd. (Nej, krukan är ju ingen julkruka – men visst är den glaaaad!?)

Jag skrev för några dagar sen om hur min drömjul är vintage. Och visst älskar jag de gamla hantverken och dukarna jag samlat på mig genom loppisresor och vindsrotande. Men mellan varven har jag pluppat in nyare detaljer som ska få bli såna som följer mig tills de en dag också är vintage. Förhoppningsvis.

Här några små detaljer. Men förstås i kombination med de älskade näverskålarna, rödäpplena, mässingsstakarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.