Min drömjul är vintage

Tusen tack för alla gratulationer och lyckönskningar gällande mitt förra inlägg om vårt hus! Det värmer hjärtat att så många av er gläds med oss!

Men julpyntandet och -firandet huserar nog hos mig ännu detta år så myset försöker jag hålla på hög nivå här. Då det är renoveringsrådd och mycket att göra vid nya huset så vill jag landa i julstämning om kvällarna.

Min drömjul är vintage. Ett hopkok av gammeldags pynt (en del hittat i huset!), gamla traditioner, och så något kryddmått nya traditioner och egna påfund förstås. Mer i nästa juliga inlägg om nyare tillkomster i julmyset.

Här några bilder från inpaketeringsstök. Jag älskar julklappar, att ge och få. Och jag älskar att paketera. Eller, egentligen älskar jag väl mer de olika papprena, banden, lösningarna i återanvändning, mer än det där att få allt inpaketerat. Men jag hade laddat upp med glögg och julmusik förstås.

Och more is more gällande ljusstakarna. De bulliga mässingsstakarna är nog årets fynd. SÅ SÖTA!

Den söta boken hittade jag vid Lundagård!

Frid i midvintertid, tills vi hörs igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.