Vårt första hus!

Jag tycker det har varit uppenbart att jag betett mig konstigt på bloggen och i sociala medier. För att jag hållit på med hemlisar. Men nu säger jag det; vi har blivit med hus!

För att specifiera, och så ni inte tror att Fpa betalar för hus, det är inte jag som köpt huset. Men nog ska jag flytta dit i sinom tid jag också, då både renovering och sen också byråkrati tillåter det. Men först ska vi renovera pärlan från 1915, och känna efter vad huset vill oss. Både renovering och påkänning har vi redan börjat på med. Jag delar några bilder med er i detta inlägg, för att liksom bryta isen, men mer blir det framöver.

I korthet är jag trött och aningen skraj. Men jag är väldigt mycket mer lycklig och tacksam. Kanske blir det i framtiden den där stora bondstugan på landet, som också jag kan betala för. Men nu börjar vi med ett sekelskifteshus i stan. Och som jag älskar det!

6 Responses

 1. Malin
  | Svara

  Så vacker färg på huset! Grattis 😀

  • Soulmama
   | Svara

   Tack! Ja, jag har ju i hemlighet sedan barnsben velat ha ett grönt hus med vita knutar 😉

 2. ingrid
  | Svara

  Vilket underbart hus med fantastisk soul och kakelugnen går inte av för hackor 🙂 Grattis och lycka till 🙂 Kram

  • Soulmama
   | Svara

   Tack! Javisst har det själ – du anar inte vilka intressanta tecken vi fick på att det skulle bli vårt 🙂 Kram!

 3. Stina
  | Svara

  Vad trevligt, grattis! Och vilken maffig kakelugn där finns. Men stan, vilken stad då då?

  • Soulmama
   | Svara

   Tack 🙂 Det är nog Jeppis-stan den här gången 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.