Jag medverkar i Jakartes årsutställning

posted in: djur, konst, kultur, marknadsföring

Hej på er!

Jag ville bara hoppa in här efter kvällens vernissage för att jag ju glömt att informera om hela utställningen! Jakarte håller årsutställning och detta år fick alla föreningens medlemmar medverka med minst ett verk.

Så för att slippa bli vidare bedömd av juryn lämnade jag bara in ett verk denna gång. Kalla mig feg.

Lilla Räven hänger så fint bredvid andra djur, och hela utställningen är verkligen sevärd! Vilken talang det finns i Jakobstadsnejden. Det är lätt att känna sig sämre än de andra – men jag försöker bara glädjas åt att få hänga ibland dem!

Besök utställningen vid Tobaksmagasinet fram till 4.1.2020. Och efter det, under hela januari, ställer jag ut vid Kaffia!

Men nu tackar jag för en enormt lång dag med fin kulturell avslutning. Jag fick ju till och med en ros, tack! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.