Vårt zine SIIN släpps snart – här är teasern!

Ja, alltså jag drömde lite om att göra en zine – alltså en liten kulturtidskrift med text och bild, som trycks i liten upplaga. Och så råkade jag fråga några andra skribenter och konstnärer – tadaa, nu är vi ett gäng som gjort något jätteroligt, förgängligt, lekfullt och absolut underbart!

Mer exakt består SIINs första nummer av: mig själv (hopplös konstnär och författare och poet med mera), Ellen Strömberg (aka mamma till Jaga Vatten och Klåda), Emma Ahlgren (poet superb med nyutkomna När jag var elva visste jag allt), Alexandra Harald (konstnärspoet nyss hemkommen från sameland), Eva-Stina Byggmästar (en av svenskfinlands största poeter, antar jag!? och detta nummers mesenat), och Pär Jonasson (ensam herreman med ordflöde som heter duga!).

SIIN (as in, ”var å ejn me siin” :P) släpps endast och enbart som en gratisutgåva på poesikvällen vid After Eight i Jakobstad, 13.11. Poeter läser poesi, allt är trevligt och gött säkerligen. Och så finns jag på plats med diverse zines och konst och böcker – med SIIN i spetsen!

Det finns endast kring cirka 40st exemplar – och först till kvarn gäller.

Jag hoppas kanske fortsätta ifall intresse finns (och från vår skapande sida finns det!) – men då kanske det blir ett litet pris satt på zinen. Men nu – en underbar gratisgåva åt alla kulturnissar och punkhjärtade typer i nejden!

#SIINzine

2 Responses

 1. Eva-Stina Byggmästar
  | Svara

  Tadaa, säger jag bara! Jag är så glad! Nä, det vara ett understaaaateeement, hur skriver man ens ett så långt & knepigt tokroligt ord!?!?! Jag vill bara säga att det här är början och nu kommer fortsättningen:) Den 13 november 19.00 (kolla gärna upp upp för jag är alltid litiii vikovill) på AE, då händer DET! Kramar till hela kosmos och resten av alla parallella universum, E-S…

  • Soulmama
   | Svara

   Jaa! Så roligt att också du hakade på, och dina bidrag är superba! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.