Kaffetåren är den bästa tåren, just nu

Det är väl allt lite skrämmande hur det där nej:et från Fpa kunde kasta mig tillbaks till ruta noll nästan. Jag har upplevt en vecka av djup hopplöshet, oro och mycket värk – som jag har försökt dölja med vilda framtidsdrömmar, rastlöshet och stresspåslag (som i sin tur leder till mer värk etc…).

Jag väntar ännu på ett till B-intyg av min psykiater samt kommentar av min terapeut, som jag ska bifoga till besväret. Sen tar det några månader innan jag vet nåt igen. Usch. Dit for mitt år av återhämtning – så känns det. Men jag gör mitt bästa för att orka kämpa ännu en jävla runda.

För ett par dagar sen fick jag ett nytt skrivbord, ett lite större ståskrivbord. Det gick en hel dag att tömma gamla skrivbordshörnan, flytta omkring alla saker och möbler och få nya bordet på plats. Det straffar sig minsann i min kropp fast jag försökte ignorera det. Igår orkade jag nog ha mysdag med kärleken och gå på loppis. Där hittade vi pannunderlägget för värmeljus som håller pannan varm. Dagens kaffetår var extragod.

Vi var också på bio för första gången på typ tio år, och såg Blinkers, gjord av och med människor jag känner.

Men huvudvärken och kroppsvärken gjorde sig påmind hela dagen, och inatt har det varit fruktansvärt. Vaknade till samma visa imorse också. Så idag är det kaffetår, lite småpyssel och bara vila som gäller. Snärtiga inredningsfoton från kontorshörnan kommer när jag ”bott in mig” där, här är bara en snapshot av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.