Allt halvfärdigt – men webshopen uppdaterad

Jag brukar inte ha så många halvfärdiga tavlor. Då jag jobbar är det ju eventuella inkomster som bara står och samlar damm ifall jag inte målar klart. Men nu då jag är sjukledig har jag bara målat lite här och där då det lustat. Och inget blir klart. Jag får bara nya idéer och nya lustar.

Men det må så vara. Allt är halvfärdigt. Min återhämtning, min terapi. Mitt liv? Ja, allt halvfärdigt. Så låt det då stå en massa tavlor i hörnen.

Jag har ändå uppdaterat webshopen med några prints och tavlor som aldrig hittat upp dit. Och så sänkte jag priset lite på vissa prints. Halvfärdigt där också, finns nog mer saker att sätta upp men orkar inte… Sjukledigt är nog på allvar, men jag får nog hjälp ifall jag inte orkar packa och posta. Lite inkomster är välkomna hursomhelst.

I övrigt lite ledsamma hormondagar. Med undantag för fint kaffefrämmande igår. Men slasksnö ligger på marken. Klöver hade lam svans igår, och spydde inatt, och nu kommer han inte in, så jag är lite orolig. Sugande söndag. Det är väl okej det också. Tekopp, stirra på elefantöron och keramikbjörnar och sikta på Bara fem minuter-kudden för eftermiddagsvila sen.

Jag är iaf huvudvärksfri just nu, första gången på ett par dagar, så kanske jag ska orka läsa och njuta smärtfri idag. Men först lite yoga. Det är helt klart att kroppen mår sämre sen jag slutade med mina LPG-behandlingar. Jag har inte råd med dem, men nu märker jag ju hur bra de funkade. Smärtan och stelheten har kommit tillbaka och jag orkar nästan inget. Och till gymmet orkar jag verkligen inte idag. Men lite yoga ska jag försöka mig på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.