Diktsamlingen om mammasorgen försvinner snart!

posted in: litteratur, mamma, poesi, skriva, sorg

Snart är det ett år sen jag gav ut diktsamlingen ”Signerat med ditt namn” som är en liten inblick i första året av sorg efter att mamma dog.

Jag har har hört fina saker om den. Kanske inte pga av någon poetisk genialitet. Det är inte samlingens intention. Men kanske för att den är så ärlig. Rå.

Och komplimangerna kom inte bara av andra som sörjer, men också t.ex. terapeuter som arbetar med sorgebearbetning tycker att samlingen är stark.

Men eftersom jag gett ut boken själv kommer jag antagligen inte att ha råd att förlänga distributionsavtalet. Det betyder att om någon månad börjar den försvinna från bokhandlarna på nätet. Jag har några exemplar själv hemma, men jag hoppas också att de som funderat på dikter, sorg, mammaskap och/eller hopp skulle ta chansen nu och beställa hem samlingen innan den försvinner.

Den kommer också att finnas på Helsingfors bokmässa med mina andra böcker hos Svenska Österbottens Litteraturförening – om någon är påväg dit.

Här på sidan kan man klicka in sig på BoD.fi och beställa direkt därifrån eller så kanske man väljer Adlibris eller Suomalainen eller någon annan av bokhandlarna. Det är lite olika priser, men jag föreslår att du väljer den bokhandel du trivs bäst med – eller köper direkt av mig! Boken finns också i vissa bibliotek, och jag tycker förstås om ifall du önskar den till något bibliotek för då brukar de nog köpa in.

Jag skriver på min roman. Och en ny diktsamling tar form. Något helt annat än denna om mammasorgen. Men det är svårt att lämna ”Signerat med ditt namn” bakom mig, för den var så viktig i sorgebearbetningen. Jag hoppas förstås den kan hjälpa många fler ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.