Myspackar inför en spännande utma(tt)ning & ramar in vackra konsttryck!

Det är lite spännande nu. Jag har nämligen menat åka iväg till Vasa imorgon innan solen ens grytt (hoppas vi inte har minusgrader på risk-åttan!). Det är då dags för LitteraTur och Retur och jag ser väldigt mycket framemot att lyssna på fina författarsamtal! Jag kommer också att (förhoppningsvis) sälja lite böcker och kort och har myspackat i dagarna två. Allt går ju väldigt långsamt med min utmattning nu, och morgondagen blir minsann en utmaning på utmattningsfronten! Men jag är snäll med mig själv och är bara så länge jag orkar <3

Och det är en såndär sak som jag är villig att riskera enorm trötthet för. I sex år känns det som att min sjukdom alltför ofta styrt mitt kreativa liv – speciellt då nätverkande och helt enkelt närvaro, bland annat i litteraturvärlden. Men NU banne mig ska jag försöka vara med på ett hörn. Sen får nästa vecka gå helt och totalt åt till INGENTING.

Konsttrycken har också kommit från tryckeriet. Förutom en miss därifrån, så jag fick lite för få av något tryck, så är det mesta redo att postas nästa vecka.

Men jag har nog ett par extra av en del av trycken. Till exempel svamparna och blommorna, och de kan fås inramade i loppisfyndade metallramar, och passepartout! 30€ med ram och glas – men då måste man hämta eftersom det är för spännande att posta inramat i glas!

Paketpriset gäller ännu som följer: 1st A4 = 20€. 4st = 60€. Inramade kostar 30€, eller 100€ för alla fyra. Men det finns bara ett paket med alla fyra, så om man vill ha alla så ska man vara snabb!

Sengångaren i A3 har jag också ett par extra exemplar av! 35€/st.

Skissdjuren tar jag med till Vasa, men om det lämnar av så finns det kanske nåt exemplar att ropa in nästa vecka.

Jag har också tryckt små, små konstkort som bonusar åt de som handlar av mig. Jag tycker såna är så mysiga som bokmärken, eller att klistra in i bujon eller använda som kort till nån present <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.