Sengångare, naturfoton och skissdjur – beställ nu eller aldrig, typ!

Jag har haft förhandsbeställningar inne redan en tid på ett par sengångare. Och nu måste jag få undanstökat en del tryck och försäljning så jag verkligen kan känna mig 100% sjukskriven och ledig.

Jag har nog tagit det lugnt och försökt att inte bannas åt osäkerheten med Fpa och tänker att jag faktiskt ska få ett år sjukledigt nu. Men just på grund av osäkerheten behöver jag få undan jobb och få in de inkomster jag har möjlighet till innan rehabiliteringsstöd FÖRHOPPNINGSVIS blir ett faktum.

Som sagt har jag redan beställningar på ett par sengångare, men jag trycker nog fler A3-posters om intresse finns på samma gång. Det gäller att höra av sig genast till alexandra@soulmamaarts.com eller via Facebook eller Instagram om man vill ha en sån här. Ifall det blir överlopps kanske de hamnar på webshopen, men jag vet att de finns de som funderat på t.ex. mina rävar i ett par år och då också missat chansen med ett par år. Jag brukar inte förnya gamla tryck, det är limited edition oftast!

Jag vill förstås inte förespråka shoppinghets eller att man tar dåliga, snabba beslut… Men jag jobbar nu inom en deadline och kommer inte att sätta ut pengar i onödan på tryck som inte blir sålda. Dessutom kommer jag ju inte att förnya något till julen t.ex. som det ser ut nu – så JULKLAPPAR GOTT FOLK!

35€ kostar sengångarna förresten, och 15€ frakt om man inte kan hämta.

Jag har också skissat lite smådjur som nån faktiskt frågade tryck på fast det bara var snabba skisser. Och jag meddelade att nej, inte trycker jag upp dem. Meeeeeen så lekte jag ändå med skisserna på datorn och tyckte det blev ett fint verk som visst kunde passa sig som tryck.

Man kan beställa A4 för 20€ eller A5 för 8€. Det är en strukturerad, härlig, matt kvalitet på alla dessa tryck!

Jag funderar också på att ta A4:or på samma kvalitet av dessa bilder här nedan om nån är intresserad. Jag tycker de är så härliga! Alla fyra i serien för 60€ eller 20€/st.

Alla beställningar får kort och klistermärken som extra bonusar, för lagret behöver inte vara så välfyllt längre! Och på min webshop finns förstås alla äldre kort och posters och tavlor och den är nog igång framöver trots ledigheten!

PS. Jag sätter alltså in min tryckeribeställning i början på nästa vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.