Fyndpriser? En vecka kvar av utställning!

Ja, på fredag är min utställning vid After Eight i Jakobstad slut. Jag har sålt ett par tavlor (Paddan, Månrävar, Rådd), men säljer ju helst fler. Dels vill jag inte ta hem alla igen, dels behövs det ekonomi så företaget överlever min antagligen långa sjukledighet. Jag vill ju också ha råd med material och kunna måla då jag är sjuk, så varje köp betyder massor för mig!

Jag kommer inte att ”rea” ut min tavlor på utställningen, men jag tillåter bud. Inga skambud, tack, men lite kan jag pruta vid behov. Priserna ses i det här inlägget eller på plats vid fönstret då man kommer in!
Eller, något som också går riktigt bra med de dyrare tavlorna är att man nog får betala i två rater till exempel. Ta kontakt med mig per mejl om just du vill köpa en av tavlorna så kommer vi överens om fakturering, samt hämtning vid After Eight.

Och jag har böcker, kort och klistermärken till salu om det passar din plånbok bättre! Kolla vid kassan vid caféet!

Jag har haft en skön trädgårds-inspirerad helg, men jag har också fått möblera om lite på IT-departementet (hehe), vilket jag verkligen inte är bekväm med, samt tvingats kämpa med ont i halsen och en förkylning som vill komma på. Så jag tar måndagen som en söndag 2.0 och njuter av våromplantering och kanske lite skrivande.

Puss och kram! Hoppas vi ses genom konsten vid After Eight!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.