”En av mammas gåvor”-utställningen är uppe!

Katten väckte mig kl. 5. Men det gjorde inte så mycket. Jag hade sovit helt okej, och framför mig hade jag ”bara” att hänga utställningen med kärleken, och sedan ledigt till måndagmorgon.

Det tog visserligen närmare tre timmar att hänga utställningen, vilket jag inte riktigt förstår. Inte kändes det som mer än någon timme. Fast jag och tid och hjärndimman får inte riktigt saker och ting att gå ihop. Jag är glad vi for dit i tid, jag är tacksam för hjälpen jag fick och jag är rätt nöjd. After Eight är ju inget pretentiöst galleri direkt. Jag har faktiskt aldrig ställt ut på galleri. Men detta passar mig. After Eight är en bra plats, och jag tror många kommer uppskatta min konst där.

Det hänger 17 stycken verk där nu, varav 11-12 är till salu om jag minns rätt. På måndagmorgon ska jag dit med verklistan, så ni som besöker utställningen kommer nog att hitta verktitlar och priser på plats. Dessutom finns det böcker, kort och klistermärken till salu. Till och med ett exemplar av Signerat med ditt namn finns på plats!

Jag fick inget riktigt bra konstnärsporträtt av mig själv idag, men det kan vara mer fel på ljussättningen och självkänslan än själva bilderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.