Vardag(sbilder) en söndag

Mitt schema är ju fortsättningsvis okonventionellt, och jag har lite av en jobbdag idag. Men jag vaknade med huvudvärk så jag försöker ta mig an lite söndagsfeelis så här i början av dagen. Och så hoppas vi att huvudvärken släpper så jag får gjort lite jobb senare.

Jag försökte i alla fall börja dagen på bästa vis. En kortkort yogasession. Säkerligen min första på närmare ett år. Jag är stel och öm och jag vill ju vara stark och smidig. Så att komma igång ens med lite yoga vore bra. Och visst var det skönt även om jag kände mig som världens klumpeduns igen. Men tyvärr blev min huvudvärk värre efteråt, så nu ska jag nog sikta på att få bort den. Eventuellt på soffan, en stund.

Jag satsade också på lite godare frukost. Eller ens lite mer satsat, fast andra kanske inte tycker det är så satsat. Men att pimpa stekta ägget med purjo, gurka och gurkmajonnäs är inget jag gör varje dag. Och det är en evighet sen jag sist gjorde en smoothie, så jag gjorde en krämig lyxsmoothie med banan, avocado, kokosgrädde och havtornsbär. Och kaffe med vispad grädde från kesoplättarna igår.

Och så delar jag några bilder från vardagshemmet. Just nu ser det lite ut som ett paradis med enorma amaryllisar överallt. Men jag har böcker, tavlor och smårådd överallt i paradiset. Jag känner mig lite överväldigad av alla saker igen. Trots mitt megarens. Så kanske dagen får gå åt till lite ordning och reda. För imorgon tror jag det blir omplantering av växter, och vintersådd där ute! Så jag behöver ha rum för större krukor och gröna småbarn småningom här i mitt rådd.

Och jo, jag vet att mitt kaffeträd ser jätteledset ut. Det är väl vintern och de jättekalla dagarna (inomhus) som tagit ut sin rätt… Eller det faktum att det blommade med några blommor ifjol, så orken tog slut… Men det finns nya blad, och även om det inte lär bli buskigt igen, så tycks det vilja bli ääännu högre. Så får se om jag bara klipper ner i nåt skede, eller om jag behåller skrangelverket 😛

Nåväl, god söndag på er! Ni som är lediga – njut! Och ni som jobbar – njut! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.