Första lediga dagen på över två veckor – och en androgyn, rysk sjöjungfru

Jag insåg igår hos terapeuten att det faktiskt är över 2,5 veckor sen jag sist hade en helt ledig dag med min kärlek. Jag räknar inte halvdagar i stan, sjukhusköror eller sånt som lediga dagar. Så det har blivit en alldeles för lång sträcka med jobb. Och jag har ju inte haft nästan kundarbeten alls, så jag har i ekonomipanik – men också med kreativitetsflow – målat, skrivit, bloggat, etc från att jag stigit upp på morgnarna, tills jag försökt somna kring midnatt. Jag tänker att desto mer jag gör så desto större chans att få någon inkomst av något av det…

Nu är jag alldeles utmattad, och efter att ägglossningen kommit och gått så börjar tröttheten annars också komma på. Och känsligheten. Och ledsenheten. Men jag ska försöka ha riktigt ledigt idag, bara blogga, men sen hålla mig från att måla eller skriva. Att läsa hör lite till jobb, för jag borde läsa mer, men att kasta mig in i en bok vore ändå skönt.

Jag hade gärna sovit ut, men blev väckt av telefonförsäljare. Och sen frös jag för mycket för att somna om. Det var 16 grader (här nere – för det var så kallt uppe att jag sovit på soffan), trots att jag eldat och skjutit spjället, och pumpen står på 21 grader. Jag förstår inte! Usch.

Men morgonljuset var vackert så jag beslöt att äta LCHF-semla med avocado, och fota min roliga linneduk. Eller tja, det är knappast en bordsduk, men jag tycker den passar på mitt bord. Känner jag nån som kan ryska? Vad betyder топмок ??? Topmok?

Om någon kan förklara den androgyna, och aningen bisarra sjöjungfrun i nedre kanten får ni bonuspoäng!


2 Responses

 1. Tina
  | Svara

  Torzhok är en stad i Ryssland 😉

  • Soulmama
   | Svara

   Tack! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.