Målerimaraton och trasig bil igen!

Jag har målat som en galning hela helgen och fortsätter idag. Men igår gick min bil sönder. Jag har värsta oturen med bilar känns det som. Eller så är det för att jag aldrig har råd att fixa bilen då den går sönder som det känns så panikartat och stort.

Nu just är bilen vid verkstan. För jag måste ju ha bil. Men det tog längre än väntat, och visade sig att fler delar är trasiga, så jag borde väl egentligen satsa ännu fler hundringar på den. Jag har ingen aning om hur jag ska betala räkningen, men så här är det nu.

Så jag målar som en galning, hoppas att jag får mycket sålt och att Fpa slutar bråka. Heja, heja. Jag orkar inte gråta nu. Hade mamma levt hade jag ringt och gråtit i hennes öra. Men nu gör hon ju inte det och jag måste orka själv. Det måste lösa sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.